25 / 09 / 2023


HALUCINANT: O tânără a BĂTUT TREI BODYGUARZI și PATRU POLIȚIȘTI care au încercat să aplaneze un conflict într-un bar – NewsAr.ro

O tânără care a provocat scandal într-un bar din Constanța a bătut trei bodyguarzi și patru polițiști până să fie…

De redactia , in Actualitate , at 15/09/2020

O tânără care a provocat scandal într-un bar din Constanța a bătut trei bodyguarzi și patru polițiști până să fie imobilizată și dusă la secție, informează Digi 24, care citează replicaonline.ro.
Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în urma probatoriului administrat, în data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20 numita I.L.I., în timp ce se afla în incinta unui local din mun. Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului. În acest context, persoana vătămată D.M.D. a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate, inculpata I.L.I. l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate în cadrul unei societăţi private.
În acest timp, la fața locului au venit trei lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng.
La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei I.L.I., iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național.
Ulterior acestui eveniment, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata I.L.I. l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C., polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., polițist local.
La un moment dat, inculpata I.L.I. a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop. În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata I.L.I. a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe persoana vătămată U.V., polițist național.
De remarcat, că pe numele inculpatei I.L.I. a fost emis un mandat de arestare preventivă, în baza căruia tânăra a fost depusă la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Constanţa.
Sursa: Digi 24

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: