24 / 09 / 2021


Guvernatorul statului New York va lansa o carte despre gestionarea pandemiei de coronavirus

Democratul Andrew Cuomo, guvernatorul statului american New York, va publica o carte despre gestionarea pandemiei de coronavirus. Cartea se va…

De redactia , in Internațional , at 21/08/2020

Democratul Andrew Cuomo, guvernatorul statului american New York, va publica o carte despre gestionarea pandemiei de coronavirus.

Cartea se va numi  ”American Crisis: Leadership Lessons from the COVID-19 Pandemic” (Criza americană: lecţii de leadership ale pandemiei de COVID-19 – n.r.) și va fi lansată pe 13 octombrie, anunță editura Crown.

”Am trecut prin infern, dar am învăţat multe. New Yorkul a ajuns să aibă unele dintre cele mai mici rate de infectare cu COVID-19 după ce a avut una dintre cele mai mari rate”, a scris Cuomo pe pagina sa de Twitter.

Guvernatorul statului New York a fost printre cei care au gestionat cel mai bine criza declanșată de pandemia de coronavirus, New York-ul fiind printre cele mai afectate state.

New York-ul a fost statul cel mai afectat de pandemia de coronavirus cu circa 33.000 de morţi din cele circa 170.000 de decese înregistrate la nivelul întregii ţări.

Andrew Cuomo s-a remarcat prin conferințele zilnice de presă în care a explicat boala și măsurile de combatere a răspândirii infectării cu coronavirus.

”Am văzut eşecul unei administraţii care a încercat să nege existenţa virusului, apoi a încercat să-l ignore şi apoi a încercat să-l politizeze”, a afirmat Cuomo. ”Eşuatul guvern federal a văzut cum New York-ul era asaltat, apoi a văzut cum New York-ul suferea, însă pe parcursul întregului proces nu a învăţat absolut nimic”, a adăugat el, fiind citat de agerpres.ro.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: