20 / 09 / 2021


Guvernarea PNL: Dansatoare din buric, angajată la o companie strategică de stat – 60m.ro

Distribuie acest articol! Raluca Paraschiv Anton , o dansatoare din buric, cu atestat de make-up artist a fost angajată la…

De redactia , in Magazin , at 26/07/2021

Distribuie acest articol!
Raluca Paraschiv Anton , o dansatoare din buric, cu atestat de make-up artist a fost angajată la compania de stat care întreține sistemul energetic național. Femeia este o mondenă cu aspirații mari, notează Lumeapolitica.ro.
Dansatoarea angajată în urma unui concurs dubios
Raluca Anton, fostă Paraschiv este o cunoscută a ziarelor de scandal. Ea are un trecut de fată de oraș. La începutul acestei luni, femeia a fost angajată la SMART S.A., o subsidiară a Transelectrica. Este vorba despre compania de stat care asigură mentenanța Sistemului Energetic Național.
Femeia a dat un concurs în care cea mai tehnică cerință a fost „cunoaștere PC pachet MS Office 2010”. Pe data de 24 iunie s-a publicat anunțul de concurs. A urmat o perioadă de înscriere mai scurtă de o săptămână, iar pe 2 iulie a avut loc examenul.
Anunțul de angajare a fost hilar. Participanții au fost îndrumați să sune la un număr de telefon pentru a afla bibliografia. Practica este cunoscută în lumea funcționărească. Așa se poate vedea dacă nu cumva a mai aflat cineva despre concurs, iar acesta poate să fie anulat.

Viață dublă: ziua polițistă, noaptea dansatoare
Câștigătoarea este absolventă de Spiru Haret. Ea a frecventat și cursurile postliceale ale Școlii de Poliție și vreme de șapte ani a lucrat la Poliția Rutieră din București. A recomandat-o și faptul că este fata unuia dintre mulții lideri de sindicat care activează în zona Ministerului de Interne.

Atunci când nu era îmbrăcată în uniformă, Raluca Paraschiv oferea servicii de dans din buric. Pentru un dans solicita 100 de euro conform unui anunț prin care își promova serviciile. Existau și pachete mai scumpe în funcție de mișcarea buricului și ritmul utilizat.

Aventurile ei în lumea dansatoarelor din buric au fost amplu povestite de ziarele bulevardiere.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: