26 / 05 / 2024


Guvernarea amețiților: Premierul „Ciucă” în loc de „Ciolacu” în Monitorul Oficial – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 24/12/2023

de Bogdan Tiberiu Iacob

Confuzia pare să definească tot mai tare guvernarea PSD-PNL: după legi și OUG-uri corectate la 2-3 zile după ce au fost date, uneori înainte să apuce promulgarea, avem acum hotărîri de guvern publicate în Monitorul oficial semnate cu numele premierului Nicolae Ciucă în loc de Marcel Ciolacu, ceea ce atrage nulitatea lor.

Guvernul a elaborat două HG care au apărut pe 21 decembrie cu numele fostului premier, ca semnatar, în locul celui actual, observația fiind făcută, pe Facebook, de avocata Ingrid Mocanu.

”În Monitorul Oficial de ieri, 21.12.2023, s-au publicat DOUĂ Hotărâri de Guvern ”semnate” de … Nicolae Ciucă. Vi le atașez din Monitorul Ofical. Sumă conținută: 1,7 miliarde lei. Cea cu medicamentele depășește cu mult miliardul.

Pentru a ajunge în M. Of., actul trece prin cel puțin 30-40 de perechi de mâini/ochi… pentru că sunt contrasemnate de vreo 6 miniștri, plus avize de la Justiție. Actul se inițiază, se avizează, de oportunitate și legalitate, se contrasemnează, se trimite la Monitor, unde verifică alți ochi care încasează tot bani publici și apoi se dă bun de tipar în Monitorul Oficial.

În timpul ăsta eu mă plimb pe la o instituție a statului, care îmi cere originale, paraoriginale de ordine, nu găsește hârtii deja depuse și mi le cere și îmi comunică apoi că după vreo 5 luni cre’ că se rezolvă… doamna Bucura-Oprescu a semnat și ea, cu premier CIUCĂ.

Deci nimeni nu știe cine îi este premier, dar încasează milioane și milioane de la Stat… noroc că ați mărit taxele și impozitele, că altfel cum vă mai plăteați acești ”capabili”?Chiar nimeni nu răspunde în țara asta pentru nimic?

PS – aștept publicarea în Monitorul Oficial a unui decret semnat de tovarășul Nicolae Ceaușescu… nu e absolut nicio diferență, oricum” a scris ieri, avocata.

În Monitorul oficial de ieri, guvernul a trebuit să publice o Rectificare oficială, ”repunîndu-l” pe Ciolacu în funcție. Deocamdată, decretul lui Ceaușescu nu apare.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *