19 / 06 / 2021


Grupul canadian Armstrong a concentrat la Jimbolia producția europeană, transferând activități inclusiv din Ungaria

Grupul canadian Armstrong Fluid Technology, producător de pompe utilizate în instalațiile de încălzire, răcire, sanitare și de alimentare cu apă,…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri , at 07/04/2021

Grupul canadian Armstrong Fluid Technology, producător de pompe utilizate în instalațiile de încălzire, răcire, sanitare și de alimentare cu apă, cu peste 1.200 de angajați la nivel mondial, a transferat către fabrica din Jimbolia (județul Timiș) o parte din producția derulată anterior pe alte piețe europene, inclusiv din Ungaria. Capacitatea de producție de la Jimbolia a fost astfel extinsă, produsele realizate în România urmând să deservească clienții grupului din întreaga lume. Procesul complex de integrare a implicat și o mutare a activității de producție a pompelor din Ungaria în România.

În prealabil, grupul Armstrong a preluat inclusiv afacerile din România ale companiei germane Halm, specializată de asemenea în producția de pompe, într-o tranzacție globală. Prin divizia germană Armstrong Fluid Technology, grupul a cumpărat și firma românească Richard Halm SRL, care avea fabrica de la Jimbolia. Firma românească, pe piață din 2001, a fost branduită sub denumirea Armstrong Fluid Technology Romania. Firma locală are 65 de angajați și continuă activitatea grupului internațional, respectiv producția și depozitarea pompelor de recirculare. Pentru 2019, conform celor mai recente date, firma a raportat afaceri de 17,7 milioane lei.

Sursa: profit.ro

Comentarii

comentarii

 » sursa:ziuadevest.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: