16 / 09 / 2021


Grecia: Orașul Salonic- în carantină după creșterea numărului de cazuri de COVID-19 | .News

sursa: public domain pictures În Grecia- autoritățile au impus carantina în orașul Salonic, al doilea cel mai mare oraș din…

De redactia , in Actualitate , at 29/10/2020

sursa: public domain pictures
În Grecia- autoritățile au impus carantina în orașul Salonic, al doilea cel mai mare oraș din țară. Intrările și ieșirile din localitate vor fi interzise din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19, informează agenția DPA citată de Agerpres.
”La fel ca în primul val, când am acţionat din timp, trebuie să acţionăm mai aspru şi mai devreme ca alte state europene pentru a evita ce este mai rău (…) şi pentru a ajuta sistemul sanitar”, a declarat premierul grec, Kyriakos Mitsotakis.
Cei 1,1 milioane de locuitori ai zonei metropolitane Salonic vor trebui să poarte mască inclusiv în spaţiile publice deschise şi să rămână în case între orele 00:30 şi 05:00. Toate reuniunile în spaţiile publice şi private sunt interzise, iar locurile de joacă, terenurile de sport, siturile arheologice, muzeele şi teatrele vor fi închise. Restaurantele vor avea dreptul să facă doar livrări, mai scrie sursa citată.
Premierul Mitsotakis a anunţat şi închiderea perimetrală a oraşului Salonic, intrările şi ieşirile din localitate fiind interzise, măsură decisă pentru toate localităţile aflate în zona ”roşie”. Oraşul Larisa, din centrul Greciei, a intrat de asemenea în zona roşie şi a fost instituită şi acolo carantina.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: