28 / 01 / 2022


Gică Hagi: „Trebuia să facă mai multe! Nu poate juca decât pe un post”

Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria României și patron la Viitorul Constanța, a acceptat invitația lui…

De redactia , in Magazin , at 29/12/2020

Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria României și patron la Viitorul Constanța, a acceptat invitația lui Ovidiu Ioanițoaia de a participa la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Hagi a vorbit deschis despre Ianis și i-a făcut fiului său o caracterizare în premieră. Mai mult, „Regele” vorbește despre lipsurile fotbalului românesc.

Lui Ianis tu nu-i reproșezi nimic?– Trebuia să aibă mai multe goluri și mai multe pase la echipa națională. A debutat la echipa națională, a făcut performanțe la Under 21. A arătat că postul lui e acela pe care l-a avut la Under 21. El nu poate fi altcineva! El are un post definit bine și nu-l definesc eu acum. El când s-a născut, s-a născut să fie pe acel post. Astea sunt caracteristicile lui și nu putem să-l schimbăm.

– Iar el a dat randament pe acel post, ai dreptate!

– A demonstrat la Viitorul că e cel mai bun. A jucat un an și jumătate la o echipă mică și a fost cel mai bun, în play-off. Atunci când a fost cu cele mai bune echipe și cei mai buni jucători. A plecat afară, unde concurența e mare. În România concurezi cu zece, afară cu o sută, cu o mie. Concurența afară e foarte mare.

– De ce jucătorii români nu se mai integrează ca altădată în străinătate?– Până să ajungă jucătorii tineri să răzbată o să ne trebuiască timp, nu e ușor. Nu se poate nimic de azi pe mâine. Cu tineri și cu talent poți obține ce vrei. Asta e strategia mea, cred în ea și sunt convins 99% că dacă o urmărești, ajungi departe. Vei construi o generație foarte mare. Toți în România spuneți că vreți să reconstruim.

– Păi,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: