01 / 08 / 2021


Gianina Șerban, la Știrea Zilei: sistemul luptă doar pentru propriile interese

Deputat de Ilfov din partea Alianței pentru Unirea Românulor, Gianina Șerban mi-a acceptat invitația de a vorbi în cadrul emisiunii…

De redactia , in Actualitate , at 20/01/2021

Deputat de Ilfov din partea Alianței pentru Unirea Românulor, Gianina Șerban mi-a acceptat invitația de a vorbi în cadrul emisiunii Știrea Zilei despre pro despre principalele probleme cu care se confruntă județul.

Aceasta susține că „deși Ilfovul este un județ care s-a dezvoltat foarte mult pe plan imobiliar, investitorii nu sunt susținuți de către autoritățile locale, principala problemă fiind infrastructura, urmată de lipsa unor rețele de apă și canalizare funcționale”.

Întrebată ce părere are de faptul că Guvernul Cîțu a blocat un proiect important privind modificarea limitei de TVA de 5%, deputatul a răspuns că aceasta nu este o hotărâre care să aducă beneficii pe termen lung și că actualul guvern ia decizii împotriva binelui românilor.

În opinia deputatului AUR „se pun propriile interese înaintea interesului național și cetățenilor li se acordă atenție doar în campania electorală”.

Întreaga emisiune din 19 ianuarie poate fi urmărită aici:

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: