23 / 04 / 2024


Gianina Șerban (AUR) propune o măsură pentru a combate violență împotriva femeilor și copiilor: castrarea chimică a pedofililor și violatorilor

By redactia , in Flux de Știri , at 16/02/2024 Etichete: , , , ,

Dincolo de funcția de parlamentar sunt mamă, iar știrile care au apărut în ultimele zile sunt absolut înfiorătoare. Am acasă doi băieți și o fetiță, iar atunci când văd și aud aproape zilnic acte de cruzime față de copii, față de fetițe de 7, de 14 sau 17 ani, mă îngrozesc.

Dar, nu este vorba doar despre groaza care mă cuprinde, ci și despre revolta pe care o simt în momentul în care văd că autoritățile statului nu sunt capabile să facă nimic altceva decât să ridice din umeri, să se declare consternate și să ne spună că ele condamnă violența și actele de cruzime împotriva femeilor și copiilor.

Avem un ministru al familiei, doamna Natalia Intotero, care în loc să fi anunțat un adevărat război împotriva pedofililor, ne spune că este revoltată și că, în fiecare zi, un minor este violat sau agresat sexual.

Bun, și ce aveți de gând să faceți în afară de a face apel la alte autorități să își facă treaba?

Nu datul din umeri și apelul la tot felul de instituții reprezintă soluția pentru a scăpa de pedofili și de violatori. Soluția este să luăm măsuri dure și să instituim pedepse care să elimine acești dereglați mintal.

Deși s-a mai vorbit despre ea în trecut, dar a fost respinsă de Parlament, introducerea pedepsei cu castrarea chimică pentru pedofili și violatori poate reprezenta singura variantă prin care să punem capăt acestor acte de cruzime.

Este un proiect pe care îl voi demara și îl voi propune colegilor mei parlamentari și, sper, ca de această dată propunerea să fie votată de Parlament, pentru că vorbim despre o pedeapsă care se aplică și în alte state ale lumii, și care trebuie introdusă și în România.

Comentarii