31 / 07 / 2021


Ghinion în prima zi de Crăciun: Un tecucean a fost prins la furat de 2 ori în aceeași zi | .News

Poliție Un bărbat de 31 de ani din Tecuci a fost ”ghinionist” de Crăciun. Acesta a fost prins de două…

De redactia , in Actualitate , at 26/12/2020

Poliție
Un bărbat de 31 de ani din Tecuci a fost ”ghinionist” de Crăciun. Acesta a fost prins de două ori în aceeași zi la furat, el încercând să sustragă diferite bunuri, potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați.
În primul caz vorbim de un apel 112 făcut în jurul orei 13:00 prin care era reclamat că un bărbat încearcă să sustragă diverse bunuri dintr-un autoturism.
Hoțul a a fost depistat și condus la sediul poliției unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
La numai o oră distanță, un alt apel la 112 anunța un incident pe o stradă din Tecuci. De această dată, bărbatul a încercat să fure toporul din curtea unui bătrân. Aceeași jandarmi ajunși la fața locului au constatat că hoțul le era cunoscut, fiind chiar cel de acum câteva zeci de minute.
Jandarmii l-au condus din nou pentru a scrie un nou proces verbal de depistare pentru săvârșirea infracțiunii de furt. În ”apărarea” sa, bărbatul susține că toporul i s-a părut interesant, așa că s-a decis să îl sustragă.
În ambele cazuri, cercetările vor continua.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: