28 / 01 / 2022


Gest unic de onoare: partidul AUR l-a invalidat pe Francisc Tobă ca urmare a suspiciunilor legate de implicarea în revoluția română

Partidul AUR nu se dezice de faptul că este un partid altfel și a luat o decizie pentru care merită…

De redactia , in Actualitate , at 20/12/2020

Partidul AUR nu se dezice de faptul că este un partid altfel și a luat o decizie pentru care merită tot respectul românilor: colonelul Francisc Tobă a fost invalidat datorită suspiciunilor care există asupra lui cu privire la implicarea în represiunile din decembrie 1989 de la Sibiu.
Anunțul a fost făcut de către liderul partidului, George Simion, pe pagina sa de socializare în cadrul unei conferințe de presă.
Asupra lui Francisc Tobă au apărut mai multe materiale în presă cu privire la acțiuni pe care acesta le-a desfășurat în timpul revoluției române:
„Am analizat fiecare caz în parte. Au fost tot felul de acuze și am documentat fiecare caz din respect față de votul românilor.
Marea majoritate a cazurilor nu s-au confirmat și ducem în parlament oameni de onoare.
Cu privire la Francisc Tobă avem suspiciuni și există 10% șanse să facem un lucru nedemn. De aceea am luat hotărârea de a nu valida acest mandat și de a nu intra în parlament prin intermediul AUR.
E important să fim corecți, cinstiți și să nu facem greșeli. Vom merge pe calea dreaptă și nu facem compromisuri de nici un fel”.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: