18 / 06 / 2021


Georgeta, o româncă din Italia, arestată pentru crimă

Georgeta Ghiulea Colesnicenco, o româncă de 47 de ani, a fost arestată în urmă cu patru zile, în Italia, fiind…

De redactia , in Internațional , at 10/02/2021

Georgeta Ghiulea Colesnicenco, o româncă de 47 de ani, a fost arestată în urmă cu patru zile, în Italia, fiind acuzată că a ucis o tânără columbiană, după o ceartă între vecini.

Femeia se apară susținând că doar s-a apărat, iar instanța a dispus efectuarea unei expertize medicale.
Românca susţine că a acţionat în legitimă apărare, după ce a fost atacată în propria casă de trei persoane, printre care şi victima.
Andrea Filippo Castronuovo, judecătorul de instrucție din Catania, a dispus efectuarea unei expertize medicale în cazul Georgetei Ghiulea Colesnicenco.

Românca de 47 de ani, care a înjunghiat-o mortal pe Sandra Milena Garcia Rios, o columbiană de 42 de ani, susţine că a acţionat în legitimă apărare, după ce ar fi fost atacată în propria casă de trei persoane, printre care şi victima.
Drept urmare, astăzi, medicul Cataldo Raffino va trebui să stabilească dacă, într-adevăr, afirmaţiile româncei, potrivit cărora a fost lovită cu pumni, fiindu-i provocate răni la gât, sunt susținute de probe.
Potrivit publicației lasiciliaweb.it, Georgeta ar fi raportat aceste răni, înainte de a fi dusă la închisoarea Pagliarelli din Palermo, unde este reținută.
Avocatul româncei, Pietro Ivan Maravigna, ceruse judecătorului de instrucție să dispună efectuarea unei expertize medicale asupra clientei sale, pentru a „constata existența unor astfel de leziuni raportate” şi pentru a „clarifica dacă au fost răni auto-provocate sau dacă a fost victima unui atac”.
Deşi procurorul ceruse respingerea cererii, judecătorul de instrucție a considerat „pertinent” și „relevant” să se „constate circumstanțele infracțiunii și să verifice existența acesteia”.
Românca şi-ar fi înjunghiat mortal vecina, deranjată de prea mult zgomot.
În dimineaţa zilei de 4 februarie, o femeie în vârstă de 42 de ani, din Columbia, a fost înjunghiată în abdomen de o româncă de 47 ani, după o ceartă între vecini, scrie publicaţia lasicilia.it.
Atacul a avut loc la ultimul etaj al unui imobil din Viale Mario Rapisardi, în Catania, acolo unde poliţiştii au intervenit după ce au fost alertaţi la 112.
Din cauza rănilor grave, columbiana a murit la Spitalul Garibaldi din Catania, iar românca a fost arestată pentru crimă.
sursa: Observator Tv

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: