28 / 01 / 2022


George Simion(AUR): putem fi moștenitorii PNȚ, suntem conservatori și creștini

George Simion a declarat la Antena 3 că partidul AUR nu este moștenitorul vreunei mișcări extremiste și că s-a reușit…

De redactia , in Actualitate , at 09/12/2020

George Simion a declarat la Antena 3 că partidul AUR nu este moștenitorul vreunei mișcări extremiste și că s-a reușit umplerea unui gol politic lăsat inclusiv de PNȚCD.

El susține că se va încerca discreditarea membrilor de partid dar că acest lucru nu va reuși deoarece românii sunt alături de AUR.

George Simion(AUR): putem fi moștenitorii PNȚ, suntem conservatori și creștiniGeorge Simion a declarat la Antena 3 că partidul AUR nu este moștenitorul vreunei mișcări extremiste și că s-a reușit umplerea unui gol politic lăsat inclusiv de PNȚCD. El susține că se va încerca discreditarea membrilor de partid dar că acest lucru nu va reuși deoarece românii sunt alături de AUR.
Patru ani de PUȘCĂRIE pentru Nicolas Sarkozy, fostul președinte al Franței, pentru corupţie şi trafic de influenţăParchetul naţional financiar a cerut marţi patru ani de închisoare, dintre care doi cu suspendare, împotriva fostului preşedinte al Republicii, Nicolas Sarkozy, judecat pentru corupţie şi trafic de influenţă, un proces fără precedent în Franţa, relatează AFP. Procuratura a cerut aceleaşi sentinţe pentru coacuzaţii săi, fostul înalt magistrat Gilbert Azibert, precum şi pentru Thierry Herzog,
Claudiu Târziu(AUR): PSD și PNL au mai fost aliați și vor mai fiClaudiu Târziu de la partidul AUR a susținut la Antena 3 că PSD și PNL au mai fost aliați și că sunt șanse mari că mai vedem PSD și PNL împreună. Liderul AUR a acuzat PNL și PSD au făcut politică împotriva românilor și că partidul AUR nu se poate alia cu cei care sunt
Claudiu Târziu: am fost mandatați de popor să nu facem alianțe cu hoțiiPrezent în cadrul unei emisiuni TV (Antena 3) și răspunzând unei întrebări adresate din partea unui viitor parlamentar PNL, copreședintele AUR, Claudiu Târziu, a reiterat faptul că AUR a fost mandatat de către popor să nu facă alianțe cu hoții care se află în parlament.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: