14 / 06 / 2021


George Simion: Vom contesta restricțiile aberante impuse de autorități

George Simion, liderul AUR, a declarat, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, că autoritățile trebuie să înceteze…

De redactia , in Actualitate , at 25/03/2021

George Simion, liderul AUR, a declarat, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, că autoritățile trebuie să înceteze cu impunerea de noi restricții aberante, printre care se numără și carantinarea orașelor, inclusiv a municipiului București. Deputatul a mai spus că AUR va apela la justiție dacă va fi necesar.

„O să apelăm la Avocatul Poporului pentru a face demersuri la Curtea Constituțională în caz că vor fi noi proiecte de lege. O să acționăm în contecios administrativ hotărârile date la nivel local pe municipiul București”, a declarat Simion referitor la impunerea unor eventuale restricții.

„Sunt măsuri aberante care trebuie contestate. Am luat legătura cu mai multe case de avocatură. Românii s-au săturat de aceste măsuri absurde. Se dă vina pe români, se încearcă băgarea fricii și inducerea ideii că această carantină este necesară. Suntem la același nivel la care am fost și în septembrie, și în octombrie, doar că era un alt mod de a raporta”, a precizat liderul AUR.

Urmăriți declarația liderului AUR aici:

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: