15 / 06 / 2024


George Simion: Sportul este o prioritate pentru AUR – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 29/10/2023

Prezent la Cluj, George Simion a anunțat că pentru AUR sportul este o prioritate. “Ministerul Tineretului și Sportului va fi un departament în cadrul Ministerului Sănătății. Trebuie să facem sport de la un an la 90,” a mai spus liderul opoziției.

Ieri, AUR a organizat la Cluj Napoca un miting de protest împotriva lui Emil Boc, care a facilitat unei consilere a unui europarlamentar liberal cumpărarea cu 20.000 de euro a unui apartament de la ANL, instituție care acordă ajutor tinerilor nevoiași.

„Avem o problemă la Primăria lui Emil Boc. Problema noastră punctuală: o doamnă consilier local primește casă de la A. N. L. Multe guri rele spun că ar fi amanta cuiva. Nu vreau să intru în astea, am tot intrat în tot felul de controverse, dar de casele de la A. N. L., casele pentru amărâți, trebuie să beneficieze amărâții. Cu săracii nu mai ține nimeni în țara asta,” a declarat liderul formaţiunii, George Simion.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *