05 / 07 / 2022


George Simion solicită Guvernului Cîțu să pună stop stării de alertă: Avem doar 60 de cazuri de Covid pe zi!

Distribuie acest articol! George Simion solicită Guvernului Cîțu să pună stop stării de alertă, în contextul în care în acest…

De redactia , in Actualitate , at 08/07/2021

Distribuie acest articol!
George Simion solicită Guvernului Cîțu să pună stop stării de alertă, în contextul în care în acest moment avem doar 60 de cazuri de Covid pe zi. Liderul AUR ți-a exprimat dezaprobarea față de recomandarea Comitetului Național pentru Situații de Urgență din 07.07.2021 de a prelungi starea de alertă cu încă 30 de zile.
Într-un dialog cu susținătorii săi pe Facebook, George Simion i-a cerut premierului Florin Cîțu să nu mai prelungească starea de alertă. „Domnule Florin Cîțu, lăsați campania electorală și nu mai prelungiți starea de alertă, avem doar 60 de cazuri de covid pe zi”, a spus Simion în direct.
Declarațiile liderului AUR vin în contextul în care Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU ) a recomandat Guvernului prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile. Principala modificare vizează creșterea perioadei pentru care sunt aplicabile exceptările de la măsurile de prevenire şi control a răspândiri COVID-19 pentru persoanele care au trecut prin boală de la 90 la 180 de zile ulterioare datei confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Printre altele, se propune menţinerea obligativităţii purtării măştii de protecţie în spaţiile publice, pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, staţii pentru transportul în comun, spaţiile comerciale, mijloacele de transport în comun şi la locul de muncă sau în alte zone cu potenţial de aglomerare.

Distribuie acest articol!

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: