18 / 06 / 2024


George Simion s-a dus peste Emil Boc cu proteste: Nu oferă locuințe tinerilor, ci politicienilor – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 28/10/2023

AUR organizează un protest în fața Primăriei Cluj-Napoca. La acest eveniment participă și liderul partidului, George Simion.

AUR organizează acest protest din cauza modului în care Emil Boc a ajuns să conducă orașul Cluj-Napoca: multe șantiere deschise și nefinalizate, traficul infernal de care toți clujenii se plâng, construcțiile de blocuri care înghit orașul și viața foarte scumpă

Organizatorii vor prin acest eveniment să atragă atenția asupra faptului că la conducerea Primăriei Cluj-Napoca este nevoie de o schimbare cât mai rapidă, pentru ca orașul să-și poată rezolva problemele cu care se confruntă de ani de zile.

”Problema noastră punctuală, o doamnă consilier local (Loredana Pop – n,a) primește casă de la ANL. De casele pentru amărâți trebuie să beneficieze amărâții, cu săracii nu mai ține nimeni în țara asta”, a spus Simion.

Urmăriți evenimentul LIVE aici.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii