15 / 06 / 2024


George Simion: România furată de PSD și PNL! Ciolacu dă liber la furt – spune că poți să furi doar o dată – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 21/12/2023

Cuplul de bufoni Nicu și Marcel a introdus o nouă politică de stat în România: evazionistul care plătește paguba și dă și un plus de 15% este un negustor cinstit!

Marcel Ciolacu în luna septembrie spunea:

„Avem cea mai mare evaziune fiscală din Uniunea Europeană. Trebuie să o combatem”.

Acest urlet războinic al premierului Ciolacu s-a fâsâit destul de repede.

Toleranța zero față de evaziunea fiscală pe care o clamau în urmă cu câteva luni a fost doar praf în ochi.

Săptămâna aceasta coaliția PSD-PNL a votat un proiect de lege inițiat de Nicu și Marcel care, practic, dezincriminează evaziunea de până la 1 milion de euro dacă prejudiciul este plătit.

Cum arată lupta cu evaziunea?

Evazioniștii care plătesc prejudiciul și încă 15% în plus scapă de închisoare. Acest lucru nu va face altceva decât să îi încurajeze pe mulți să-și continue practicile.

O spun analiștii economici, o spun specialiștii din domeniul fiscal că aceasta este o abordare complet greșită, care nu va avea eficiență economică, ci va încuraja evaziunea. Dar cine să țină cont de ei? Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă?

Până și Marcel Ciolacu a dat cărțile pe față la nervi: poți să furi o dată că nu se va întâmpla nimic. Cum să se întâmple oare? Ei fură de 33 de ani România și nu pățesc nimic.

„Pe mine nu mă interesează să bag pe nimeni la pușcărie” – spunea ieri extrem de nervos Marcel Ciolacu.

Exact, nici măcar pe corupții din PSD și PNL, începând cu Mitică Buzatu.

Este o minciună odioasă promovată de PSD și PNL că ei combat evaziunea. De fapt, în realitate, ei îi apără pe marii evazioniști, chiar îi ajută.

Pentru marii evazioniști scad pedepsele, introduc amnistii. Dar în cazul oamenilor de afaceri corecți, care își plătesc toate dările, care țin în spate toată economia, pun toată povara. În loc să combată marea evaziune, PSD și PNL se năpustesc tot asupra micilor comercianți, a micilor întreprinzători pentru a-i nenoroci de tot.

Și uite așa PSD și PNL continuă distrugerea României – prin LEGALIZAREA hoției.

Voi vă dați seama ce nebuni sunt oamenii ăștia?

Nu mai au nici o reținere. Pentru profesori nu au dat majorarea salarială de 40%, pentru pensionari nu găsesc bani niciodată. Dar când vine vorba să îi protejeze pe marii evazioniști găsesc mereu câte o portiță. În urmă cu câțiva ani, în perioada PSD-ului condus de Liviu Dragnea, pragul era de 100.000 de euro. Ciolacu și Ciucă nu au făcut decât să îl facă de 10 ori mai mare.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *