18 / 06 / 2024


George Simion: O mascaradă de Crăciun – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 21/12/2023

Precum un cadou de Crăciun otrăvit și ajuns mai devreme prin poștă la destinatar, PSD și PNL au împins pe repede-înainte legea bugetului pe anul 2024, supunându-i pe români la încă o altă batjocură de neînchipuit.

Din respect pentru voi, oamenii care s-au săturat să mai țină capul plecat, românii care nu mai vor să își vadă viitorul furat, am decis să părăsim plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului ca urmare a respingerii de către majoritatea PSD-PNL a amendamentului depus de AUR care prevedea majorarea promisă a salariilor cadrelor didactice cu 40%.

Ca să subliniez, amendamentul depus de AUR prevedea alocarea suplimentară a sumei de 5.000.000 mii lei, aceasta fiind menită să acopere minimul de 15% din cheltuielile bugetului general consolidat pe 2024, conform prevederilor legii învățământului preuniversitar nr.198/2023. Refuzându-l, majoritatea PSD-PNL își arată, defapt, atitudinea adevărată față de cadrele didactice.

Iată, dragi profesori, care este rezultatul curajului vostru nebunesc de a vă cere, pe bună dreptate, drepturile cuvenite: disprețul. Acești politruci nu dau doi bani nici pe suferință și sacrificiul vostru, nici pe viitorul generațiilor de tineri care se prăbușește, la propriu, peste aceștia. Promisiuni peste promisiuni, de zeci de ani. Iar în timp ce voi vă prăpădiți, ei se îmbogățesc.

Atâta vreme cât nu se vor respecta promisiunile făcute profesorilor și altor categorii sociale noi, cei din AUR, avem datoria să luptăm pentru respectarea acestora. Eu am datoria să nu fac niciun pas înapoi până când acești infractori, mincinoși și parveniți vor fi măturați la următoarele alegeri.

Nu putem continua la nesfârșit cu această impostură, cu această umilire ritualistică a românilor. Este îndeajuns, de 33 de ani ne învârtim într-un cerc al durerii, al batjocurii și al robiei, niciodată pregătiți să ridicăm ochii din pământ și să ne cerem drepturile. Atât Marcel Ciolacu, cât și restul specimenelor din Parlament create, parcă, în laborator, trebuie să învețe să-și respecte poporul!

Gata cu clanurile de Ciolaci, gata cu baroni roșii, albaștrii și verzi, gata cu experimente useriste cu iz de băsism. Românii s-au săturat și vor merge până la capăt să își recapete demnitatea. Iar noi vă spunem doar atât: nu suntem de vânzare, nu negociem dreptatea.

Noi suntem AUR, iar grija noastră este față de cadrele didactice, cadrele medicale, pompierii, militarii, pensionarii și toate categoriile sociale batjocorite de PSD și PNL.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *