17 / 04 / 2024


George Simion o apără pe Elena Lasconi: Eșuați din USR nu au loc de cei care susțin familia tradiţională. Ipocrizia NU salvează România! – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 05/11/2023

Liderul AUR, George Simion, comentează duminică scandalul din interiorul USR, după declaraţia primarului Elena Lasconi că a votat la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. ”Tragem în Elena Lasconi pentru că susţine familia tradiţională? Ipocrizia NU salvează România!”, spune Simion, arătând că ”pentru userişti, susţinerea familiei tradiţionale, cea formată din femeie şi bărbat, aşa cum ne-a lăsat bunul Dumnezeu pe lume, nu este ceva normal”.

”USR face ce face şi iese din nou în evidenţă. Acum, cu acest scandal iscat în jurul Elenei Lasconi. Dacă politic sunt eşuaţi, cu toţii, cei de la USR ţin să iasă în prim plan cum pot. Şi, se scuză, se acuză, mai au puţin şi o ard pe rug pe Elena Lasconi.

Asta, în timp ce românii riscă, de exemplu, să nu mai poată să folosească banii în numerar strânşi, poate, o viaţă. Ca şi cum nu sunt alte probleme de rezolvat în România, useriştii se ceartă între ei despre cine se căsătoreşte cu cine”, scrie George Simion.

El arată că ”totul a plecat de la declaraţiile făcute de Elena Lasconi, primarul USR din Câmpulung Muscel care deschidea lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare din 2024”.

”Spun deschidea pentru că înţeleg că rămâne doar primar după ce Drulă i-a cerut retragrea din campabia europarlamentară. Ea spusese în cadrul emisiunii „Insider politic”, de la Prima TV, că a votat „Da” la referendumul din octombrie 2018 pentru modificarea Constituţiei în sensul definirii familiei drept căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Practic, pentru userişti, susţinerea familiei tradiţionale, cea formată din femeie şi bărbat, aşa cum ne-a lăsat bunul Dumnezeu pe lume, nu este ceva normal…”, comentează Simion.

Liderul AUR continuă: ”în loc să se concentreze pe celelalte nume perimate care deschid lista, cum ar fi Dan Barna, Vlad Voiculescu sau Vlad Botoş, pentru că vă pot enumera zeci de motive pentru care aceştia nu ar trebui să reprezinte România în Parlamentul European, sau pe nereuşitele ca primar ale Elenei Lasconi de la Câmpulung Muscel, care se întind şi ele pe multe pagini, useriştii au găsit de ce să se ia”.

”Probabil nu le mai ajungeau locurile şi se tem că nu vor atinge sinecurile dorite”, mai spune Simion.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *