24 / 06 / 2021


George Simion nu renunță la ideea de a-l suspenda pe Iohannis. Singura soluție: alegerile anticipate

George Simion a anunțat că suspendarea președintelui Klaus Iohannis rămâne unul dintre obiectivele partidului AUR. În contextul în care singura…

De redactia , in Actualitate , at 20/02/2021

George Simion a anunțat că suspendarea președintelui Klaus Iohannis rămâne unul dintre obiectivele partidului AUR. În contextul în care singura soluție a politicienilor este aceea de ne împrumuta an de an, singura șansă pentru România o reprezintă alegerile anticipate.

„Nu vom renunţa în nicio clipă la niciun mijloc paşnic, civilizat de a ne face auziţi. Nu cred că putem rezista cu acest Guvern care continuă politicile Guvernelor trădătoare din ultimii 30 de ani. Ne gândim la faptul că acest preşedinte Klaus Iohannis trebuie să ne părăsească. Se poate iniţia suspendarea preşedintelui. Vedem mari nelinişti sociale”, a declarat George Simion, la România TV.

Liderul AUR susține că nu există altă soluție în afară de alegerile anticipate, care ar trebui organizate cât mai repede, întrucât singura soluția a Guvernului Cîțu este aceea de a contract împrumuturi externe.

„Nu văd altă soluţie decât alegerile anticipate cât mai repede. Acest Guvern nu are altă soluţie decât să împrumute la infinit ţara”, a spus Simion.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: