18 / 06 / 2021


George Simion la conferința de presă: „Sancționăm lipsa de transparență a guvernului”

George Simion a declarat la conferința de presă săptămânală că partidul AUR a devenit principala țintă pentru vechea clasă politică…

De redactia , in Opinii , at 31/03/2021

George Simion a declarat la conferința de presă săptămânală că partidul AUR a devenit principala țintă pentru vechea clasă politică din România. Suntem în centrul atacurilor de la PNL, USR, UDMR și este regretabil faptul că ne atribuie diferite etichete precum teroriști, extremiști sau chiar o grupare neofascistă.

Lucrurile se schimbă de la oră la alta în acest guvern, așa cum numărul de cazuri raportate sau incidența cazurilor din anumite localități sunt modificate în funcție de interesele politice.

George Simion susține revendicările pe care partidul AUR le are:

tragerea la răspundere a decidențelor care nu au făcut nimic decât să impună măsuri aberante timp de un an de zileun plan concret pentru profilaxie și creșterea imunității populației, acest plan lipsind cu desăvârșireoprirea blocării a activităților economice și deblocarea învățământului, deoarece știm foarte bine că școlile sunt pe ultimul loc la nivel de rată de infectare.cerem deschiderea completă a spațiilor unde românii pot face activitate fizicăbanii să nu fie alocați pentru propagandă în presă, sănătatea și imunitatea lipsesc din interesele acestui guvernmăsuri pentru sănătatea mintală a românilor.

Sancționăm modalitatea în care guvernul tratează această pandemie. Impun niște reguli pe care nici ei nu le respectă, acest lucru se confirmă prin cele 3 cazuri de miniștri care nu au respectat măsurile.

Urmăriți conferința de presă aici:

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: