05 / 07 / 2022


George Simion, îndemn pentru cetățenii R. Moldova: „Recunoașteți că Unirea face puterea și mergeți la vot!”

George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor și deputat în Parlamentul României, a venit cu un îndemn pentru cetățenii R….

De redactia , in Actualitate Internațional , at 10/07/2021

George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor și deputat în Parlamentul României, a venit cu un îndemn pentru cetățenii R. Moldova în contextul alegerilor parlamentare din 11 iulie 2021. 
„Duminică sunt alegeri parlamentare în Republica Moldova. Nu pot exista două adevăruri, există doar un singur adevăr. De aceea trebuie să vă spun ce v-am spus întotdeauna, motiv pentru care am primit interdicția de a mai intra pe teritoriul acelui stat, Republica Moldova nu poate și nu va fi vreodată un stat de succes, iar populația de acolo nu va trăi mai bine. Singura șansă pentru Republica Moldova este unirea cu Țara. De aceea nu alegeți minciuna, recunoașteți că Unirea face puterea, mergeți la vot, trimiteți-i la vot pe toți cei care au cetățenia R. Moldova și îndemnați-i să pună ștampila pe AUR. În ambele Parlamente, acum ori niciodată, dar mai bine mai devreme decât mai târziu. Fiți acolo duminică!”, a declarat George Simion, copreședintele AUR.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a fost surpriza alegerilor parlamentare din România, desfășurate în decembrie 2020. Atunci, la numai un an de la înființare, AUR a fost votat de aproape 600.000 de români.
La sfârșitul lunii martie curent, Alianța pentru Unirea Românilor s-a lansat și la Chișinău. Ulterior, formațiunea a anunțat că va candida la alegerile parlamentare din R. Moldova și a invitat toate forțele politice pro-românești și unioniste la dialog pentru a forma o listă națională în cadrul scrutinului electoral din 11 iulie 2021. Acordul în acest sens și-au exprimat Partidul Popular Românesc, Uniunea Salvați Basarabia și Partidul Liberal din Moldova.
Astfel, AUR a fost înregistrat în calitate de concurent electoral și va figura în buletinele de vot cu numărul 14. La acest scrutin vor fi deschise circa 2.000 de secții de vot, inclusiv 150 peste hotare. La urne sunt aşteptați 3 282 837 de cetăţeni cu drept de vot ai R.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: