15 / 06 / 2024


George Simion: Domnule Cîțu, domnule Voiculescu, doamna Mihăilă, să vă fie rușine! Ați zdrobit viețile a sute de mii de români, ați devalizat economia țării, ați încercat să instaurati un regim de teroare medicală în România – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 24/11/2023

Liderul AUR, George Simion, susține, joi, într-un articol pe blogul său, că „se dovedește încă o dată” că AUR a avut dreptate, de data aceasta, în privința achiziției vaccinurilor anti-Covid.

„Așa cum am semnalat încă din timpul pandemiei, românii au fost literalmente furați și mințiți pe față de către PNL și USR. Profitând de panica ce se instaurase în rândul populației, acești propăvăduitori ai totalitarismului au comandat zeci de milioane de doze de vaccinuri de care nu ar fi fost nevoie, în valoare de peste un miliard de euro. De ce? Lăsăm Justiția să se pronunțe în acest caz!”, susține George Simion.

Acesta spune că acum înțelege de ce comisia de anchetă înființată la solicitarea AUR a fost complet ignorată de către restul parlamentarilor. „Pur și simplu încercau să își acopere urmerele, ca nu cumva românii să afle adevărul. Și-au bătut joc nu numai de întreagă populație, ci și de bugetul țării, plătind o sumă astronomică pentru niște doze de vaccin pe care nu le voia nimeni”, adaugă George Simion.

„Ne-au făcut teroriști, ne-au închis în case, au încercat să ne forțeze să ne vaccinăm, ne-au furat banii. Cam la asta se rezumă cei 2 ani de pandemie, timp în care întreaga clasa de mijloc a fost ruinată din punct de vedere financiar, iar anumiți politicieni se imbogateau peste măsură. Din vaccinuri, din măști, din izolete, din teste anti-Covid și din suferința românilor”, continuă liderul AUR, adăugând că „adevărul iese la iveală într-un final”.

Simion mai afirmă: „De fiecare dată când o să mai ardă un spital sau o să mai moară pacienți care au contractat bacterii în timpul internării, amintiți-vă că Guvernul lui Cîțu a comandat doze de vaccin în valoare de miliarde de euro. De fiecare dată când autoritățile se plâng că nu există bani pentru modernizarea spitalelor, amintiți-va că același Guvern organiza tombole pentru vaccinați în valoare de milioane de euro”.

„Aceste caractere sinistre, care vă numeau «analfabeți funcționali» pentru că nu voiați să vă vaccinați, care vă restrictionau dreptul la libertate în timp ce își organizau propriile congrese, merită să ajungă la coșul de gunoi al istoriei. Pentru tot răul pe care l-au făcut, pentru toate viețile pe care le-au distrus, pentru toate certificatele verzi pe care le-au propus.

Domnule Cîțu, domnule Voiculescu, doamna Mihăilă, să vă fie rușine! Ați zdrobit viețile a sute de mii de români, ați devalizat economia țării, ați încercat să instaurati un regim de teroare medicală în România, crezând că veți putea scapă basma curată. Crezând că românii vor uita tot ce ați făcut! Din păcate pentru dumnevoastră, ați eșuat!”, încheie liderul AUR.

Context: Procurorii DNA cer joi ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu și a foștilor miniștri ai Sănătății Vlad Voiculescu și Oana Mihăilă în dosarul legat de achiziția vaccinurilor anti-Covid.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *