22 / 01 / 2022


George Simion de la AUR: ați distrus afacerile românești, ați distrus intenționat HORECA

George Simion, liderul partidului AUR, acuză guvernările PNL și PSD că au distrus afacerile românilor, au închis piețele și au…

De redactia , in Actualitate , at 28/11/2020

George Simion, liderul partidului AUR, acuză guvernările PNL și PSD că au distrus afacerile românilor, au închis piețele și au închis și HORECA.

George Simion cere deschiderea normală a restaurantelor și a piețelor și sancționarea celor care au luat aceste decizii pripite:

„Nu mai credeți în coincidențe, nu mai credeți doar în proasta guvernare.

Se vrea ca afacerile românilor să fie închise, se folosesc de criză ca să colapseze un sector care mergea foarte bine: HORECA.

Vor ca românii să fie bolnavi și îi scot afară, la sub zero grade. Cum să nu se îmbolnăvească românii dacă stau la zero grade?

Cu ce ajută dacă închidem la 21.00 sau mai târziu? Doar nu suntem proști să credem că virusul se plimbă noaptea și ziua nu.

Români: treziți-vă!

PNL, PSD și USR sunt niște criminali economici dar și criminali de oameni. Ne uităm la morții de la Piatra Neamț și ne dăm seama că oculta antiromânească nu mai poate fi oprită decât de popor.

Deschideți piețele, deschideți restaurantele, deschideți micile magazine românești”.

George Simion acuză și dublul standard al partidelor și care au lăsat deschise supermarketurile străine, spații mai aglomerate decât piețele românilor:

„Cum explicați că piețele au fost închise și românii stau în frig, dar la magazilele străine ai voie să te duci. Cine a dat această comandă, cine vrea să ne închidă? Cine luptă împotriva românilor?

Gata , ajunge cu bătaia de joc”.

George Simion și partidul AUR se opune ferm măsurilor luate de guvernul României.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: