25 / 09 / 2021


George Simion: Condamn aplaudarea Rusiei la București ~ InfoPrut

Să le fie rușine celor care, în numele protestelor sincere ale românilor din Piața Victoriei, s-au dus să aplaude Moscova….

De redactia , in Opinii , at 02/09/2020

Să le fie rușine celor care, în numele protestelor sincere ale românilor din Piața Victoriei, s-au dus să aplaude Moscova. Declarația aparține lui George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, care critică gestul așa-zișilor lideri ai protestelor de la București.

 „Aseară au trecut prin fața Ambasadei Rusiei o mână de oameni, așa-ziși lideri ai protestelor, și au aplaudat Rusia asasină, criminală, care a făcut atât de mult rău poporului român. Niște oameni care doar dau apă la moară propagandei Guvernului, presei plătite cu 40 de milioane de euro din banii noștri, acei oameni au găsit de cuviință să-l aplaude pe criminalul de Putin. Să le fie rușine, pentru că în felul acesta discreditează protestele legitime care nu sunt împotriva existenței COVID sau împotriva respectării normelor de siguranță. Protestele sunt împotriva clasei politice”, a declarat Simion într-un LIVE pe pagina sa de Facebook.
Totodată, George Simion subliniază că aceste gesturi nu fac decât să ducă protestele în derizoriu și în desuet, prin asocieri cu oameni ai Moscovei, oameni pătați și corupți.
„De asta până acum n-au ieșit zeci de mii de oameni în stradă. Să le fie rușine celor care în numele protestelor sincere ale românilor din Piața Victoriei s-au dus să aplaude Moscova. Să le fie rușine, pentru că în felul acesta discreditați niște proteste sincere. Pentru bunicii și străbunicii noștri omorâți sau luați prizonieri de ruși, pentru Tezaur și pentru Basarabia, oricine îndrăznesc să îi aplaude merită disprețul nostru”, a mai adăugat copreședintele AUR.
Menționăm că protestatarii care, de trei zile, manifestă împotriva legii carantinării s-au oprit marți seară în fața Ambasadei Rusiei la București pentru câteva minute pentru a aplauda.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: