01 / 08 / 2021


George Simion: Basarabia a scăpat de Dodon. Urmează 6 decembrie și drumul normal spre Reîntregire ~ InfoPrut

George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, a avut o reacție în urma anunțării primelor rezultate ale exit-pollului privind alegerile…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 16/11/2020

George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, a avut o reacție în urma anunțării primelor rezultate ale exit-pollului privind alegerile prezidențiale din Republica Moldova, bucurându-se că „Basarabia a scăpat de Dodon”.

„Gata! Basarabia a scăpat de Dodon prin voturile celor plecați peste hotare. Urmează 6 Decembrie și drumul normal spre Reîntregirea dorită de Grigore Vieru!”, a scris Simion pe pagina sa de Facebook.
Potrivit primelor rezultate ale exit-pollului realizat telefonic de Comunitatea WatchDog.md și Institutul de Politici Publice de la Chișinău, obținute până la ora 20,00, cu o oră înainte de închiderea urnelor, 54,7 la sută dintre alegători au declarat că au votat cu Maia Sandu, în timp ce 45,3 la sută cu actualul președinte Igor Dodon.
Sondajul a fost efectuat doar în Republica Moldova, exceptând alegătorii din diaspora și regiunea transnistreană.
Totodată, în data de 6 decembrie, românii de pretutindeni sunt așteptați la urnele de vot pentru alegerile parlamentare de la București. Cetățenii români din diaspora vot putea vota timp de două zile. Sâmbătă, 5 decembrie și duminică, 6 decembrie sunt zilele în care românii din străinătate își vor putea exercita dreptul constituțional, în intervalul orar 07,00-21,00.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: