19 / 06 / 2021


George Simion – AUR: „Guvernul trebuie să înceteze să dea vina pe români pentru răspândirea virusului”

George Simion si Claudiu Târziu Copreședinți AUR au declarat că o conferință de presă va avea loc săptămânal pentru a…

De redactia , in Internațional , at 24/03/2021

George Simion si Claudiu Târziu Copreședinți AUR au declarat că o conferință de presă va avea loc săptămânal pentru a discuta despre activitatea politică pe care partidul AUR o are în Parlament și în afara acestuia. George Simion a subliniat faptul că nu au existat discuții între PSD și AUR despre o moțiune de cenzură, așa cum susține domnul Marcel Ciolacu.

„Se vede o stare de confuzie dusa spre haos din partea guvernării PNL, USR PLUS, UDMR și nu se hotărăsc care și cum este responsabil de soarta românilor. Vedem acest lucru cu privire la carantină și la schimbarea modului de calcul. Când domeniul sănătății era condus de PNL, aveam un mod de calcul al incidenței cazurilor de covid, iar acum, când sănătatea este condusă de Vlad Voiculescu vedem un alt mod de calcul. Prin aceste schimbări se urmărește carantinarea întregii națiuni și nu vor duce decât la aruncarea țării în haos. Nu suntem de acord cu aceste măsuri restrictive și cerem arcului guvernamental să își asume o poziție.” declară domnul George Simion la conferința de presă.

Claudiu Târziu afirmă că vom ajunge să fim scoși din bisericile noastre, să fie interzis Paștele și vom ajunge din nou să ne comportăm ca într-un stat polițienesc. Nu vom accepta obligația de a ne justifica ieșirea din casă. Partidul AUR este singurul partid care ține cu românii. Libertatea este darul suprem, iar pentru asta merită să luptăm.

George Simion declară cu privire la situația minerilor neplătiți de la Crucea că 30 de parlamentari au fost ieri la Ministerul Energiei pentru o chestiune cât se poate de urgentă. Am obținut garanții că drepturile pentru lucrătorii din mina Crucea vor fi plătite și am obținut promisiunea domnului ministru că 5 ani de acum înainte se va exploata minereu de uraniu la Crucea.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: