15 / 06 / 2024


George Simion (AUR): Actualii doctori și profesori universitari au plagiat la fel de mult precum politicienii pe care astăzi îi arătăm cu degetul – Flux60 – Cele mai bune opinii despre cele mai importante știri din România

By editor , in Opinii , at 28/10/2023

George Simion (AUR): Actualii doctori și profesori universitari au plagiat la fel de mult precum politicienii pe care astăzi îi arătăm cu degetul

Vorbim astăzi despre universitățile României. Mediocritatea este împlinirea naturală a tot ceea ce este artificial. În cei 33 de ani negri ai epocii postdecembriste România a intrat în ”zodia cancerului”. Pe toate palierele țara noastră s-a prăbușit. România a ieșit învinsă la finalul războiul rece. Educația nu a făcut rabat de la această prăbușire impusă de mai marii zilelor noastre și a clasei politice slugarnice și trădătoare de țară.

Universitățile României. România nu mai are nicio instituție de învățământ superior în prestigiosul clasament Shanghai, după ce și Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca a ieșit din top 1000 global. De ce am ajuns aici?

Nimeni nu vrea să vorbească deschis despre dezastrul din mediul universitar. Toți sunt vinovați, mai puțin ei, rectorii, gulerele albe ale mediului academic. De la cazul Victor Ponta a început la români teza plagiatului și a imposturii în mediul academic. Dar oare politicul este principalul vinovat? Ca să obții o teză de doctorat trebuie să dai mai multe examene, iar profesorul coordonator de doctorat este direct responsabil de lucrarea ta. Am ajuns în această situație dezastruoasă pentru că la rândul lor actualii doctori și profesori universitari au plagiat la fel de mult precum politicienii pe care astăzi îi arătăm cu degetul. Avem și exemple de rectori plagiatori. Cazul fostului ministru PNL al Educației, Sorin Cîmpeanu.

Universitățile României. Rectorii, gulerele albe ale mediului academic

Gulerele albe ale mediului academic au permis politicului și serviciilor secrete să se infiltreze în universități. Ei sunt cei care au făcut doctori din oameni ca Lucian Bode și Nicolae Ciucă.

Rectorul UBB, Daniel David, spune că este nevoie să construim și nu să arătăm cu degetul. Daniel David este un pion important în această schemă de distrugere a mediului academic, prin transformarea UBB în scenă de lansare în politică pentru securiști expirați, precum Hellvig și Kovesi. Sub rectorul David Universitatea Babeș Bolyai a devenit sufrageria serviciilor secrete cu Vasile Dîncu în rol de profesor Honoris Causa.

Universitatea de Vest Timișoara este capturată de un personaj toxic, un impostor al mediului academic, Marilen Pirtea. Voi ați auzit de ”savantul” Marilen Pirtea? Universitatea de Vest Timișoara nu este nici în primele 5.000 în clasamentul Shanghai. Rectorul Pirtea este mai tot timpul la Parlament și pe la televizor unde îi ridică ode dulapului de la Cotroceni și plagiatorului Ciucă.

Universitatea București a intrat și ea de ceva timp în epoca imposturii sub conducerea PDL-istului Marian Preda. La Universitatea București în curând ofițerii SRI vor defila în uniformă de paradă la catedră.

 » Citeste tot articolul aici

Comentarii