31 / 07 / 2021


George Simion anunță că printre prioritățile AUR se află și stagiul militar obligatoriu | .News

George Simion și Claudiu Tarziu, copreședinți AUR Copreședintele AUR, George Simion, a declarat ieri la ”Marius Tucă Show” că va…

De redactia , in Actualitate , at 12/12/2020

George Simion și Claudiu Tarziu, copreședinți AUR
Copreședintele AUR, George Simion, a declarat ieri la ”Marius Tucă Show” că va cere în Parlament ca stagiul militar să redevină obligatoriu.
Copreședinții AUR, George Simion și Claudiu Târziu, au vorbit ieri la ”Marius Tucă Show” despre planurile formațiunii pentru viitor.
„Reforma clasei politice e prioritatea zero. Tot răul din societatea românească vine de la o clasă politică incompetentă și coruptă”, a spus Claudiu Târziu.
„Licee și universități în limba română unde sunt comunități românești. De asemenea, pregătire militară obligatorie”, a spus și George Simion cu privire la planurile de viitor ale partidului înființat în 2019.
„Noi intrăm să ne batem pentru interesul național. Din acest punct de vedere nu aveți a vă aștepta la surprize neplăcute. Ne vom spune punctul de vedere la Cotroceni, Iohannis va rămâne probabil în variantele lui”, a spus copreședintele AUR, Claudiu Târziu, la Aleph News.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: