18 / 06 / 2021


George Badiu(AUR): „Guvernul nu găsește bani pentru alocații, dar vom vedea cu toții cum în anul alegerilor, 2024, vor fi bani pentru pensii, alocații, dar și salarii”

Distribuie acest articol! George Badiu, deputat AUR, a fost invitat la emisiunea Știrea Zilei, prezentată de Doina Grosu, pentru a…

De redactia , in Internațional , at 10/06/2021

Distribuie acest articol!
George Badiu, deputat AUR, a fost invitat la emisiunea Știrea Zilei, prezentată de Doina Grosu, pentru a discuta despre campania electorală de peste Prut, și cum România este tratată ca o groapă de gunoi a Europei. Urmăriți această emisiune pe Facebook prin linkul următor: https://fb.watch/61sXxTblL8/
Primul subiect dezbătut în emisiune a fost despre campania electorală din Republica Moldova și ce își propune partidul Alianța pentru Unirea Românilor să facă acolo: “Caravana AUR în Moldova este destinată să atragă atenția cetățenilor moldoveni. AUR le atrage atenția că este momentul să se producă și acolo o schimbare. Vrem să promovăm în Parlamentul de la Chișinău oameni care își doresc binele locuitorilor Republicii Moldova, își doresc reunificare și cresterea nivelului de trai a cetățenilor moldoveni. După cum am văzut în ultimii zeci de ani, lucrurile nu merg și nu evoluează așa cum ne-am dori noi. Din păcate, politicienii de la București și de la Chișinău sunt preocupați în general de bunăstarea lor personală și nicidecum de interesul național sau de bunăstarea locuitorilor.“ afirmă domnul deputat, George Badiu.
Un alt subiect dezbătut în emisiune a fost despre alocațiile copiilor și despre declarația premierului Florin Cîțu cu privire la acest subiect: “Banii de la buget sunt redirecționați acolo unde au interes cei care sunt la guvernare. Pentru ca niște bani să ajungă în buzunarele firmelor de partid, se face economie pe banii care ar trebui să ajungă la copii românilor. Vom vedea cu toții cum în anul alegerilor, 2024, vor fi bani și pentru pensii, alocații și salarii. Această guvernare merge pe premiza că românii sunt naivi și că au memoria scurtă. Se dovedește că acest guvern este neserios și nu are niciun fel de interes pentru români.
Partidul AUR a depus un proiect de lege prin care să se stopeze finanțarea de la buget a partidelor de politice.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: