25 / 09 / 2023


George Badiu AUR VRANCEA: cartelul Oprișan încă conduce județul

George Badiu, președintele VRANCEA a partidului patrioților români Alianța pentru Unirea Românilor, a declarat că votanții PNL și USR de…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri , at 24/10/2020 Etichete: , , ,

George Badiu, președintele VRANCEA a partidului patrioților români Alianța pentru Unirea Românilor, a declarat că votanții PNL și USR de la locale au fost înșelați:

„Bănuiesc că votanții PNL USR Plus sunt foarte fericiți să se încârdășească patru ani cu oamenii lui Tăriceanu, care au făcut jocurile lui Oprișan în Vrancea timp de mai multe mandate ! Atunci când le explicam unora că vor lua țeapă votând PNL-ul, nu eram crezut. Iată dovada, în Ziarul de Vrancea de azi :
„PSD a format un grup cu 15 consilieri, condus de Marian Oprișan. PNL și USR au format un alt grup, cu 14 consilieri, avându-l lider de grup pe consilierul PNL Liviu Bostan. Surpriza a apărut în ceea ce îi privește pe cei doi consilieri ALDE.
Deși toate calculele politice de până acum îi dădeau pe aceștia deja în tabăra PSD, în ședința extraordinară de vineri, cei doi consilieri județeni ALDE au anunțat că formează un grup politic alături de reprezentantul PLUS, pentru a îndeplini condiția de trei membri.
Semnalul este unul care răstoarnă calculele politice de până acum și ar putea însemna că ALDE a decis să treacă de partea noii puteri, PNL-USR -PLUS. „

Aşadar, aţi votat împotriva cartelului lui Oprişan, dar tot acest cartel vă va conduce. Sunteţi fericiţi ?”

Comentarii


%d blogeri au apreciat: