13 / 07 / 2024


Geoană susține că alegerile din 2024 sunt cele mai importante din ultimii 30 de ani din România – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 30/11/2023

Mircea Geoană își pregătește intrarea la alegerile din 2024. Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, și-a lansat, la Târgul de Carte ”Gaudeamus”, volumul „Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO”.

La începutul intervenţiei, Mircea Geoană a susţinut că volumul nu are tentă electorală.Geoană a vorbit despre ce reprezintă o amenințare pentru România, dar și despre ce trebuie schimbat pentru ca lucrurile să meargă mai bine. Geoană a mai spus că nu s-a decis dacă va candida la alegerile prezidențiale

Iată ce a spus acesta: „2024 e un an foarte încărcat electoral şi nu am vrut să încurcăm borcanele, cum se zice (…) Aici nu este vorba de nimic electoral. Este vorba de ceva politic, da, e ceva legat de ţară, da, dar n-are nimic de-a face cu ceea ce în mod normal se consideră un preludiu de campanie electorală. Este pur şi simplu … dacă vreţi… s-a copt în mine cartea asta şi am simţit nevoia să v-o împărtăşesc tuturor”

El a punctat existenţa unui declin demografic în ţara noastră, cu „jumătate din tinerimea românească” alegând să părăsească ţara.

Secretarul general adjunct al NATO a subliniat, însă, potenţialul ţării noastre. „Locul României nu este la periferia Europei, ci în centrul ei, pe bune.”


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii