18 / 06 / 2021


GAL Timișoara vrea să investească peste 1 milion de euro pentru a-i proteja pe elevi de COVID

Asociația Grupul de Acțiune Locală Timișoara a lansat în consultare publică Ghidul Solictantului pentru Măsura 5 – Infrastructura Educațională împreună…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri , at 06/02/2021

Asociația Grupul de Acțiune Locală Timișoara a lansat în consultare publică Ghidul Solictantului pentru Măsura 5 – Infrastructura Educațională împreună cu anexele acestuia, care poate fi accesat pe site-ul asociației, https://galtimisoara.ro/comunicate/.

Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara, a explicat că, în acest context, părțile interesate sunt interesate să se implice în cadrul procesului de consultare. Observațiile și propunerile pot fi transmise prin e-mail, la asociatia.gal.timisoara@gmail.com până la data de 15.02.2021.

Toate observațiile, propunerile și comentariile vor fi analizate și luate în considerare în procesul de definitivare a ghidului specific și lansare a apelului de proiecte.

“Din dorința de a oferi copiilor cele mai bune condiții și cea mai bună protecție împotriva pandemiei și nu numai, GAL Timișoara, lansează în consultare publică ghidul referitor la măsura privind îmbunătățirea condițiilor educaționale, destinat atât unităților publice, cât și celor private ce întrunesc condițiile pentru a primi această finanțare. Total fonduri disponibile sunt 1,149 mil euro, știm că nu sunt foarte mulți bani, dar suntem convinși că un bun gospodar îi va cheltui eficient”,a declarat Cătălin Tiuch.

Comentarii

comentarii

 » sursa:ziuadevest.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: