19 / 09 / 2021


Gabriela Firea și Florentin Pandele fotografiați în clasă alături de copiii lor în prima zi de școală | .News

Gabriela Firea și Florentin Pandele în clasă ( foto: facebook) Primarul Capitalei- Gabriela Firea- alături de soțul ei, primarul orașului…

De redactia , in Actualitate , at 14/09/2020

Gabriela Firea și Florentin Pandele în clasă ( foto: facebook)
Primarul Capitalei- Gabriela Firea- alături de soțul ei, primarul orașului Voluntari- Florentin Pandele au fost alături de copiii lor în clasă în prima zi de școală, deși accesul părinților a fost interzis din cauza pandemiei de COVID-19. Fotografiile au apărut pe pagina de facebook a Gabrielei Firea, însă au fost șterse ulterior. 
Gabriela Firea și Florentin Pandele apar într-o fotografie alături de cei doi băieți în clasă, deși în ordinul de ministru  scrie că „accesul oricăror persoane străine (părinți, alți însoțitori etc) va fi interzis în afara cazurilor excepționale, unde este necesară aprobarea conducerii școlii”.
Poza a fost încărcată chiar pe pagina de Facebook a primarului Capitalei. Inițial au fost publicate 5 fotografii- 3 în exterior și 2 în sala de clasă, cele din urmă fiind șterse mai apoi după ce mai multe persoane au criticat gestul celor doi.
Ea a declarat pentru G4Media că toți părinții și copiii au acces în școală în grupuri de 5 pentru a prelua manuale și că și-au dat măștile jos 30 de secunde pentru o fotografie.
„Da, toți părinții și copiii mici au acces, doar în grupuri de 5, pentru a prelua manuale. Noi ne-am dus foarte dimineață, pentru că aveam o programare la doctor cu cei mici, nu era încă nimeni sosit în școală. Nu am interacționat cu alți părinți sau elevi. Am purtat măști în interior. Le-am dat jos 30 de secunde pentru o fotografie”, a spus Firea.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: