13 / 07 / 2024


G4media susține PSD! Nu mai au o problemă cu partidul penalilor ci cu creșterea AUR în sondaje – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 09/11/2023

Site-ul de propagandă G4media îl susține pe Marcel Ciolacu și PSD. Acum nu mai au o problemă cu partidul penalilor ce primește șpaga la portbagaj ci cu creșterea AUR în sondaje. G4media a scris peste 1.000 de articole cu ce conțin în titlu invectivele ”partidul extremist AUR” și ”George Simion, președinte partidului extremist AUR”. Strategia lui Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi a avut un efect contrariu, astfel AUR a crescut de la 9% la circa 25% în opțiunea de vot a românilor.

G4media face o treabă extraordinară pentru AUR. Publicitate gratuită. Există suspiciuni rezonabile că acest articol din Financial Times ar fi plătit de PSD, iar G4media face jocurile lui Marcel Ciolacu, potrivit mai multor surse politice consultate de 60m.ro.

Ascensiunea AUR reprezintă principala problemă pentru Tăpălagă și Pantazi, aceasta fiind o schemă clasică prin care se creează falsa impresie în societate că ar exista anumite percepții negative asupra AUR. AUR a făcut conferințe internaționale și se află în relații foarte bune cu partidele patriotice din Europa, Israel și SUA și, bineînțeles AUR nu este un partid extremist și nici anti-Nato sau UE așa cum sugerează corifeii bandelor G4media.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *