21 / 10 / 2021


Furtună de praf pe autostrada A2 / Vizibilitate sub 100 de metri | .News

Autostrada A2 (Sursă foto: Wikipedia) Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada Soarelui, în jurul orei…

De redactia , in Actualitate , at 26/09/2020

Autostrada A2 (Sursă foto: Wikipedia)
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada Soarelui, în jurul orei 14:30, s-a format o furtună de praf care a redus considerabil vizibilitatea conducătorilor auto.
„La această oră (14:30), vântul afectează circulaţia autovehiculelor pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 125 – 130 (loc. Ștefan cel Mare, județul Călărași), dar și în zona kilometrului 144 (loc. Fetești, județul Ialomița), formându-se furtună de praf. Din acest motiv, vizibilitatea este redusă sub 100 de metri”.
Centrul Infotrafic recomandă conducătorilor auto să-şi sporească prudenţa pe toată durata deplasării, dar mai ales la ieşirile din tronsoanele împădurite, la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare.
„Rafalele de vânt laterale modifică ţinuta de drum a maşinilor, cu atât mai mult cu cât viteza cu care se circulă este mai mare”, mai se arată în motivarea Infotrafic.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: