16 / 01 / 2022


Fuego, de Ziua Națională: La mulți ani, România, la mulți ani, Basarabie istorică! ~ InfoPrut

De Ziua Națională a României, cunoscutul cântăreț Fuego a transmis un mesaj de felicitare României și tuturor românilor de pretutindeni….

De redactia , in Magazin , at 02/12/2021

De Ziua Națională a României, cunoscutul cântăreț Fuego a transmis un mesaj de felicitare României și tuturor românilor de pretutindeni.

„Dragii mei români și români basarabeni, astăzi, de zi naţională, vreau să-i spun României aşa: Daga mea Românie, însemni foarte mult pentru mine, te respir în fiecare muzică pe care o interpretez şi în fiecare vers al limbii mele. Mi-e dor de tine când sunt plecat. La mulţi dragi români și în special românilor din diaspora și românilor din Republica Moldova”, a transmis cântăreţul Paul Surugiu, cunoscut ca Fuego, într-un mesaj prilejuit de Ziua Naţională.
Acesta a felicitat și postul TVR Moldova pentru exemplul pe care îl oferă în Republica Moldova.
„Mă bucur pentru că emisiunea „Drag de România mea” este urmărită şi acolo. Pentru frații mei de peste Prut, de la Cahul la Bălţi, de la Rezina până în Ştefan Vodă, sunt fericit pentru că emisiunile mele pot fi urmărite de dvs și muzica mea ajunge mai aproape de sufletele voastre. La mulţi ani România! La mulţi ani, Basarabie istorică”, a mai subliniat Fuego.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: