27 / 07 / 2021


Frigoglass dorește să își relanseze afacerea din vestul țării, și după incendiul din 5 iunie. Angajații rămași fără serviciu, incluși într-un program de plasare a forței de muncă

Reprezentanții Frigoglass, companie care produce frigidere, anunță că doresc să continue activitatea în vestul țării, și după incendiul din 5…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri , at 22/06/2021

Reprezentanții Frigoglass, companie care produce frigidere, anunță că doresc să continue activitatea în vestul țării, și după incendiul din 5 iunie de la fabrica din Parța, fără victime, dar cu daune materiale însemnate. Momentan, compania evaluează posibilitatea de a închiria un spațiu și a continua cu resurse limitate, dar examinează și perspectiva reconstruirii fabricii arse, în aceeași locație, la scară completă.

Reprezentanții companiei vorbesc și despre situația angajaților afectați de eveniment: „O prioritate maximă pentru Frigoglass este asistarea angajaților al căror loc de muncă a fost afectat de acest incident nefericit. În acest sens, în cooperare cu trei companii specializate în consultanță și recrutare de personal, am lansat un program de plasare de forță de muncă pentru a sprijini toți angajații ale căror posturi au fost afectate, prin identificarea și oferirea de oportunități de angajare pe piața forței de muncă locale”.

Evenimentul nu a afectat, însă, toți angajații. Își continuă activitatea cei din serviciile de aftermarket, piese de schimb, cercetarea și dezvoltare, serviciul regional de vânzări și serviciile partajate IT. Daunele incendiului au fost însemnate, însă pentru a acoperi cererea companiei la nivel global, Frigoglass a inițiat și planuri de urgență.

Recent, la Timișoara, conducerea executivă a grupului Frigoglass s-a întâlnit cu reprezentanți ai autorităților locale care și-au reafirmat sprijinul total acordat companiei în depășirea acestei situații nefericite. „Pe aceasta cale, dorim sa ne exprimăm recunoștința și să le mulțumim din nou autorităților locale, precum și tuturor angajaților și colaboratorilor Frigoglass, pentru sprijinul și înțelegerea lor în acest moment dificil pentru companie. Ne reconfirmăm angajamentul de a merge înainte cu tărie și de a relansa afacerea locală”, se încheie comunicatul Frigoglass.

Comentarii

comentarii

 » sursa:ziuadevest.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: