15 / 06 / 2024


Fratele vitreg al lui Simonis, din vânzător ambulant în conducerea a 6 companii de stat – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 12/11/2023

Popovici Nicolae Cristian, fratele vitreg al șefului Camerei Deputaților, Alfred Simonis, mâna dreaptă a lui Ciolacu și Grindeanu, figurează cu venituri de la șase companii românești de stat. Nimic nu îl recomandă pentru a fi în Consiliul de Administrație al vreuneia din ele. Îl recomandă sinecurismul, adică fratele său vitreg Alfred Simonis. Anterior, Popovici a fost consilier de vânzări și absolventul uneia din cele mai slabe universități din România, universitatea fantomă de la Timișoara, Tibiscus, universitate pe care a făcut-o la apelul bocancilor și fratele său Simonis. Doar așa acești neica nimeni au putut accede în cele mai importante funcții în stat.

Popovici Nicolae Cristian consemnează cinci surse de venit în Declarația sa de avere depusă pentru 2022. Toate din bani publici. În 2023 apare o nouă sursă de venit, bineînțeles tot de la stat, astfel frățiorul vitreg al lui Simonis încasează pe spatele săracului popor român, impresionanta sumă de 188.885 RON, plus salariul ținut la secret de la Societatea de Administrare a Participațiunilor în Energie.


El este unul dintre cei 4 membri din Consiliul de Administrație al Societății Comerciale de Conservare și Închidere a Minelor Conversmin. Detalii AICI despre firma care se află sub coordonarea Ministerului Economiei și a Mediului.

Popovici și-a publicat CV-ul din care aflăm că este absoventul Facultății Tibiscus din Timișoara, una din cele mai slabe din România. Universitatea a fost la un pas de desființare și a avut interzis să mai înscrie studenți la admitere.

Detalii AICI

Popovici a fost agent și consilier de vânzări mare parte din viață: la compania Arabesque și la Autoglobus până în 2009.

A fost coordonatorul departamentului vânzări la Quark Motors până în 2014. În 2016, de nicăieri, și fără niciun alt studiu/curs în plus, devine coordonator de investiții la Aeroportul din Timișoara, taman când Alfred Simonis și Sorin Grindeanu jefuiau după bunul plac compania de stat.

Agent de vânzări, în conducerea a 5 companii de stat: ia 22.000 lei/lună. A dat 155.000 lei la PSD

Din 2016 este director în cadrul Smart SA. Evident, studiile lui de drept de la Facultatea Tibiscus nu au nimic în comun cu domeniul pe care îl coordona.

În anul 2022, Popovici a câștigat 87.000 de lei de la compania Smart S.A. care este Societatea pentru Servicii de Mentenanță a Rețelei de Transport: „SMART” S.A. a luat ființă în august 2001, prin reorganizarea unor activități din cadrul Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” S.A. SMART S.A., filială a Companiei Naționale „Transelectrica” S.A., este structurată în opt sucursale regionale de mentenanță,

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *