19 / 06 / 2021


FOTOGALERIE Descurajat de prețurile mari la locuințe? Cum arată viața trăită în două locuințe minuscule pe o insulă privată

Tatăl lui Tim Davidson i-a dat la dispoziție 60 de zile pentru a se muta din casa de vacanță din…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 24/03/2021

Tatăl lui Tim Davidson i-a dat la dispoziție 60 de zile pentru a se muta din casa de vacanță din Florida a familiei sale unde locuia de un an, relatează Insider.

Având doar 27 și ceva de ani și posibilități financiare limitate, Davidson și-a cântărit opțiunile: casele erau prea mari și scumpe dar totuși voia să își investească banii într-o proprietate.

Așa că și-a cumpărat o cameră minusculă care să îi satisfacă necesitățile de spațiu și pe care să și-o permită.

Asta era în urmă cu 4 ani. Acum în vârstă de 31 de ani, Davidson este proprietarul a două locuințe minuscule pe mica insulă din Sarasota, Florida, unde locuiește.

Inițial bărbatul s-a gândit să își cumpere o casă tradițională însă și-a dat seama că aceasta ar implica spațiu nefolosit, obiecte de care nu are neapărat nevoie, taxe mai mari și mai mulți bani.

Davidson voia doar strictul necesar: un dormitor, un living, o bucătărie mică și acces la iarbă verde. O casă minusculă părea să fie răspunsul pe care îl căuta, mai ales că asta ar fi însemnat că va economisi bani.

„Din punct de vedere financiar acesta a fost uriașul avantaj al trăitului într-o casă minusculă”, a declarat acesta pentru insider.

„Pot să o plătesc mai rapid decât o casă tradițională și să am tot ce am nevoie fără a irosi spațiu”, a adăugat bărbatul.

Până când termenul de 60 de zile expirase, Davidson se mutase deja cu doar două cutii de obiecte personale în „Tiffany”, minuscula sa casă pe roți de doar 41 de metri pătrați.

„M-am avântat în minimalism”, relatează acesta, estimând că a renunțat la 80% din lucrurile sale.

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: