18 / 06 / 2024


FOTO & VIDEO Accident mortal! O tânără a murit, iar alte trei persoane au fost rănite – BotosaniNews.ro

By redactia , in Actualitate , at 04/12/2023

Un grav accident rutier a avut loc, duminică seară, pe un drum comunal din Dumbrăveni. O tânără de 24 de ani a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spita, dintre care două fiind în stare foarte gravă.
Nenorocirea a avut loc pe drumul dintre localitatile Dumbraveni si Bursuceni. Au intervenit pompierii militari, cu doua autospeciale pentru descarcerare si doua ambulante SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ.
Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Suceava, în urma accidentului de la Dumbraveni „la UPU au ajuns 3 victime: un tanar de 17 ani adus in stop cardio-respirator cu manevre de resuscitare in curs, politraumatizat, traumatism cranio-cerebral grav, contuzii pulmonare, multiple fracturi , care a ramas internat pe sectia de ati-neurochirurgie cu prognostic rezervat; un tanar de 24 de ani politraumatizat, cu tcc grav, contuzii pulmonare, multiple fracturi care a ramas internat pe sectia de ortopedie și un tanar de 21 de ani politraumatizat, cu tcc, contuzii pulmonare, multiple fracturi , unele deschise , a mers in sala la ortopedie”.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *