23 / 01 / 2022


FOTO Șofer rănit după ce a intrat cu mașina într-un TIR – BotosaniNews.ro

Un şofer de 23 de ani din judeţul Cluj a ajuns în stare critică la spital în urma unui accident…

De redactia , in Actualitate , at 31/12/2020

Un şofer de 23 de ani din judeţul Cluj a ajuns în stare critică la spital în urma unui accident cumplit pe autostrada A3. Inexplicabil, băiatul a intrat cu viteză şi violent într-un TIR care circula pe aceeaşi bandă.
Maşina s-a distrus complet, iar acum medicii încearcă din răsputeri să-i salveze viaţa tânărului, potrivit StirileProtv.
Tânărul de 23 de ani este din comuna Mărgău, judeţul Cluj, şi aseară, puţin după ora 21, conducea pe Autostrada A3 între Gilău și Nădășelu.
Potirvit primelor date, acesta circula cu viteză foarte mare, când a intrat direct în tirul care se afla în faţa acestuia. Încă nu sunt clare motivele pentru care tânărul a apăsat pedala de acceleraţie fără să mai ţină cont că are în faţă un autocamion.
Se iau în calcul şi ipoteza că i-a fost distrasă atenţia, preţ de câteva secunde, şi nu a mai putut evita impactul. Băiatul a fost strivit în accident, iar cei de la descarcerare au dus o luptă contra cronometru. Tânărul a fost scos inconştient, cu multe traumatisme grave, şi a fost transportat de urgenţă la spital. Acum se afla la terapie intensivă, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele lui de recuperare.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: