16 / 01 / 2022


FOTO Incendiu izbucnit într-o școală! Pompierii au intervenit de urgență – BotosaniNews.ro

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, într-o școală din județul Suceava. Focul a ars mocnit într-o sală de clasă de…

De redactia , in Actualitate , at 03/12/2021

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, într-o școală din județul Suceava. Focul a ars mocnit într-o sală de clasă de la Școala Primară din cartierul Boureni din orașul Gura Humorului. Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, focul a ars mocnit, cu degajari mari de fum.
In momentul izbucnirii incendiului nu erau elevi in scoala.Pompierii militari au intervenit cu doua autospeciale de stingere si o ambulanta SMURD.
„Incendiul este localizat si nu sunt probleme deosebite. Se lucreaza pentru lichidarea focarelor ascunse si pentru aerisirea spatiilor. Scoala este compusa din doua sali de clasa si o incapere destinata gradinitei. In cea din urma se manifesta incendiul. La o prima evaluare, a ars podeaua pe o suprafata de aproximativ 40 mp. Dupa lichidarea incendiului vom stabili si cauza probabila de izbucnire a acestuia”, precizează sursa citată.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: