15 / 06 / 2024


FOTO Acoperiș smuls de rafalele de vânt! Tabla a fost aruncată într-o parcare – BotosaniNews.ro

By redactia , in Actualitate , at 28/10/2023

Pe fondul fenomenelor meteo periculoase (Cod galben de vânt puternic), învelitoarea din tablă a acoperișului unui bazin de înot, din cadrul sălii polivalente a Clubului sportiv școlar din orașul Gura Humorului, a fost smulsă de rafalele de vânt, noaptea trecută.
Evenimentul a fost anunțat la 112 în jurul orei 1:30, iar învelitoarea din tablă a fost aruncată în zona parcării aferente Clubului sportiv școlar, dar și pe carosabilul variantei de ocolire a orașului Gura Humorului.
Pompierii militari, echipaje de politiști, dar și lucratori ai Comitetului Local pentru Situații de Urgență Gura Humorului, sunt la fața locului și monitorizează zona, lucrând pentru îndepărtarea învelitorii din tablă de pe carosabil. Pe timpul misiunii echipajelor de intervenție, traficul rutier de pe șoseaua ocolitoare a orașului a fost redirecționat.
Cu ajutorul unui utilaj, partea de învelitoare din tablă aflată pe carosabil a fost îndepărtată, iar traficul rutier în zonă s-a reluat în jurul orei 3:00. Din fericire, nu au fost identificate victime omenești și nici alte pagube materiale importante rezultate în zona în care a căzut învelitoarea din tablă de aproximativ 900 de metri pătrați, arată ISU Suceava.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *