05 / 07 / 2022


FOTO Accident cu un microbuz! Nouă persoane au ajuns la spital – BotosaniNews.ro

Accident rutier pe Autostrada A1, în apropierea localităţi Topolovăţu Mare din judeţul Timiş, pe sensul de mers Deva – Arad….

De redactia , in Actualitate , at 10/07/2021

Accident rutier pe Autostrada A1, în apropierea localităţi Topolovăţu Mare din judeţul Timiş, pe sensul de mers Deva – Arad. Un microbuz care transporta nouă persoane s-a răsturnat, iar la faţa locului a fost chemat elicopterul SMURD. Toate cele 9 persoane vor fi transportate la spital. Traficul rutier este blocat pe sensul de mers Deva – Arad, conform News.ro.
”Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier, microbuz răsturnat, pe autostrada A1, km 480. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 3 autosanitare SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM), 3 ambulanţe SAJ şi 21 de pompieri. De asemenea, a fost alertat şi elicopterul SMURD”, transmite ISU Timiş.
În microbuz se aflau 9 persoane, adulţi, cetăţeni străini. Toate cele 9 persoane au primit îngrijiri medicale şi vor fi transportate la spital. Traficul rutier pe sensul de mers Deva-Arad este momentan blocat.
Potrivit ISU Timiş, în acelaşi timp, tot pe autostrada A1, la km 479 a avut loc o tamponare în care au fost implicate trei autoturisme în care se aflau 7 persoane. Doar o persoană a fost rănită uşor. Aceasta primeşte îngrijiri medicale.
Sursa: News.ro

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: