23 / 06 / 2021


Fostul șef CNAS, medicul Lucian Duță, avertisment pentru cei care se vaccinează: Urmează o furtună imunologică cu consecințe greu de anticipat

Medicul chirurg Lucian Duță, fost președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, atrage atenția, într-o postare pe Facebook, asupra…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 11/02/2021

Medicul chirurg Lucian Duță, fost președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, atrage atenția, într-o postare pe Facebook, asupra unui fapt cu posibile consecințe extrem de neplăcute legate de vaccinarea anti-Covid.  Cei care se vaccinează trebuie să aibă garanția că nu sunt deja infectați, caz în care organismul ar putea fi supus unei veritabile furtuni imunologice cu consecințe greu de anticipat, susține medicul. De asemenea, adaugă el, orice medic căruia îi pasă, îi va comunica pacientului doritor de vaccin următoarele chestiuni de bun simț.

”Medicină versus Propagandă

Orice medic căruia îi pasă câtuși de puțin, îi va comunica pacientului doritor de vaccin următoarele chestiuni de bun simț:

1. Vaccinul de azi nu este vaccin, în sensul acceptat până acum un an. Pur și simplu s-a modificat definiția corespunzătoare, iar ceea ce primim azi se numește vaccin. Este doar un truc inventat pentru a se acoperi noțiunea de terapie genică.

2. Este aproape sigur că această nouă terapie vă asigură imunitatea temporară față de o anumită versiune a virusului (adică nu știm dacă este eficient față de tulpini noi -gen britanică sau sud-africană).

3. Știm cu aproximație efectele adverse pe termen scurt, dar nu și pe termen lung. Nu știm cu precizie dacă acest vaccin îți va provoca o boală oncologică peste câțiva ani.

4. Este posibil ca vaccinarea în masă să fie un fiasco. Acest lucru se poate întâmpla în mod real dacă nu reușim să vaccinăm un număr semnificativ de oameni într-un interval scurt .

5. Chiar dacă nu te vaccinezi, există scheme terapeutice foarte eficiente care, dacă se aplică la timp, vei traversa relativ ușor episodul de boală.

6. Este de evitat fenomenul de hiperstimulare imunologică adică de biciuire, de supraturare a sistemului imunitar, pentru că poate avea efecte imprevizibile. Cu alte cuvinte este de la sine înțeles că ar trebui măsurat nivelulul de anticorpi specifici înainte de vaccinare! Ce rost are să vaccinezi un pacient care deja are anticorpi în urma procesului natural de imunizare știut sau nu?!

7. S-a observat că există pacienți care dezvoltă boala după prima doză de vaccin. Rezultă două ipoteze: ori pacientul era infectat în momentul vaccinării, ori s-a infectat ulterior administrării primei doze. Ceea ce ne duce logic la gândul că anterior administrării primei doze ar fi necesar un test PCR. Dacă testul este pozitiv,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: