19 / 06 / 2021


Fostul director de la Confort Urban, Viorel Farcaș, CONSTRUIEȘTE un bloc cu 3 ETAJE în FALEZĂ NORD

Viorel Farcaș, fostul director al Confort Urban, vrea să construiască un bloc cu 3 etaje, pe strada Belvedere numărul 1,…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri Internațional , at 21/02/2021

Viorel Farcaș, fostul director al Confort Urban, vrea să construiască un bloc cu 3 etaje, pe strada Belvedere numărul 1, în cartierul Faleză Nord. Acesta a obținut Certificatul de Urbanism pe 19 februarie.

Cine este Viorel Farcaș

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 185.889,6 lei (echivalentul sumei de 41.450,51 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către FARCAȘ CRISTINEL-VIOREL, fost director la o societate comercială la care Primăria Constanța este acționar majoritar sau semnificativ, în perioada 01 iulie 2011 – 31 decembrie 2016. Pe lângă aceste probleme, acesta a mai fost în atenția legii în anul 2017 atunci când fostul director al Confort Urban a fost cercetat de DNA pentru săvârşirea infracțiunilor de luare de mită, instigare la folosirea cu rea credință a bunurilor societății, într-un scop contrar intereselor acesteia (în forma participației improprii), și conflict de interese. În acordul de recunoaștere a vinovăției, procurorii au reținut că, în perioada 27 iunie – 19 noiembrie 2014, inculpatul Farcaș Cristinel-Viorel, în calitate de director general al SC Confort Urban SRL Constanța, a solicitat administratorului delegat al unei societăți comerciale (ce deținea în același timp și o funcție de execuție în cadrul SC Confort Urban SRL Constanța) să achiziționeze un autovehicul marca Porsche Macan S pe care să-l pună la dispoziția inculpatului, lucru pe care acesta l-a și făcut.

V.S.

 » sursa: www.replicaonline.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: