13 / 07 / 2024


Fostele glorii steliste și suporterii, plan comun pentru promovare! – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 04/11/2023

Jean Pavel, fostul lider emblemă al galeriei steliste din perioada de dinainte ca justiția să producă schisma din 2017, cu două cluburi distincte, FCSB și CSA Steaua, a dezvăluit planul prin care mari jucători din istoria roș-albaștrilor alături de suporteri vor să pună bazele unei societăți pe acțiuni care să poată constitui astfel temeiul juridic pentru acordarea dreptului de promovare CSA Steaua.

CSA Steaua se află de trei ani în eșalonul secund, prizonieră a legii care interzice accesul în SuperLiga pentru cluburile de drept public, unde nu există un investitor cu capitalk de 51 la sută. Pavel este convins că juristul clubului militar, Florin Talpan, cel care se războiește de ani de zile cu Gigi Becali, nu va avea nimic de obiectat. Printre cei care au promis că se vor alătura acestui proiect menit să aducă Steaua în prima divizie se află pe primul loc Victor Pițurcă, apoi Miodrag Beldodedici, Gabi Balint, Tudorel Stoica, Basarab Panduru, Costel Gâlcă și alții.

„Primul lucru pe care trebuie să îl facem și de săptămâna viitoare chiar începem să ne organizăm, vom face o Societate pe Acțiuni (SA) adevărată, cum nu are niciun club din România în afară de Rapid la ora asta. Inițiativa pleacă de la suporteri și toate gloriile sunt lângă noi. Victor Pițurcă, Tudorel Stoica, Gabi Balint, Belodedici, Panduru, Gâlcă, toți sunt de acord cu ce vrem să facem noi. Totul va fi pe baze cât se poate de transparente, ca la anul, când începe campionatul să fim și cu un lot de jucători valoroși, nu mai spun de oameni de afaceri cu bani mulți.

Dacă domnul Talpan are ceva împotrivă, vom purta discuții să îi explicăm clar de ce vrem să facem treaba asta. Pentru că altfel vom muri. Lumea este foarte nemulțumită și ne este din ce în ce mai greu să mobilizăm lumea să vină la meciuri când se știe că jucăm doar meciuri amicale.

Acum 5 ani eram aproape 40.000 de oameni pe Arena Națională în Liga a patra și uitați-vă câți suntem acum. De la an la an se pierd din suporteri și sunt foarte mulți care nu se duc nici la CSA, nici la FCSB pentru că s-au scârbit. Eu sunt sigur că din vară vom avea drept de promovare, iar stadionul va fi 100% plin la fiecare meci. Domnul Talpan trebuie să înțeleagă că trebuie să trecem la pasul următor și nu mai putem să trăim în trecut. Armata să vină cu 50% și un privat. O să fie un Consiliu de Administrație, cu oameni de calitate.

CSA Steaua e singura care are dreptul să dețină și palmaresul perioadei 1998-2003

Nu e posibil ca Steaua să nu dețină palmaresul pentru perioada 1998-2003.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *