29 / 07 / 2021


Fost premier de la Chișinău: Dodon s-a întors în sclavia lui Plahotniuc ~ InfoPrut

Fostul prim-ministru de la Chișinău, Vlad Filat, a declarat că „perspectiva pierderii alegerilor şi pericolul ajungerii în faţa justiţiei au…

De redactia , in Opinii , at 04/06/2021

Fostul prim-ministru de la Chișinău, Vlad Filat, a declarat că „perspectiva pierderii alegerilor şi pericolul ajungerii în faţa justiţiei au determinat refacerea pe faţă a vechii alianţe Plahotniuc-Dodon-Voronin, cu Şor pe post de satelit artificial”.

„Fugarul laş Plahotniuc stă în umbra blocului Dodon-Voronin şi speră că o victorie peseremisto-comunistă îi va permite să-şi salveze nu doar averile, dar şi libertatea pentru care a luat drumul pribegiei prin lumea largă. În dorinţa de a lovi în preşedintele Maia Sandu şi PAS, holdingul lui Plahotniuc şi Şor, trecut cu arme şi bagaje în tabăra lui Dodon, m-au transformat pe mine şi PLDM-ul în ţintă cu toate că nici eu şi nici partidul nu suntem concurenţi electorali. Le sugerez lui Dodon şi Voronin, dacă nu sunt laşi şi au argumente, să atace direct concurenţii lor electorali”, a scris Filat pe pagina sa de Facebook.
Acesta mai spune că „Dodon nu a ştiut să folosească oportunitatea pe care blocul ACUM, din care făcea informal parte şi PLDM, i-a oferit-o în 2019: să scape din robia lui Plahotniuc”.
„S-a dovedit că libertatea este o povară prea grea şi Dodon s-a întors în sclavia lui Plahotniuc, precum un câine bătut. În 2009 eu şi PLDM-ul l-am învins pe Vladimir Voronin! În 2020 Maia Sandu l-a învins pe Dodon. Urmează iulie 2021… şi aceiaşi pierdanţi din 2009 şi 2020! Lui Voronin şi Dodon le place să piardă împreună!”, a mai scris Filat.
Liderul Partidului Socialiștilor (PSRM), Igor Dodon, și liderul Partidului Comunist (PCRM), Vladimir Voronin, au semnat pe 12 mai documentul oficial de creare a Blocului Electoral al PSRM și PCRM în perspectiva alegerilor parlamentare anticipate ce vor avea loc pe 11 iulie.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: